Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Ελληνισμού, ιδιοκτησία των ανωνύμων εταιρειών ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ Α.Κ.Τ.Ε. και ΔΑΝΑΗ Ε.Κ.Α.ΕΞ., βρίσκονται σε απόσταση 75 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, στον Σχίνο Λουτρακίου Κορινθίας.

Ο επισκέπτης από Αθήνα-Πειραιά ακολουθώντας την Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου και βγαίνοντας στην πρώτη έξοδο πρός Μέγαρα, κατευθύνεται πρός την παραλία του Αλεποχωρίου και από εκεί ακολουθεί αριστερή πορεία προς Σχίνο, έχοντας συνεχώς στα δεξιά του την πανέμορφη ακτή του Κορινθιακού κόλπου. Το ταξίδι διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου. Ο επισκέπτης από Λουτράκι ακολουθεί τη διαδρομή Περαχώρα-Πίσσια-Σχίνος, διάρκειας 30 λεπτών.

Σε μία έκταση 40 περ. καταπράσινων στρεμμάτων στους πρόποδες των Γερανείων και σε απόσταση 1,5 χλμ.από την παραλία του Σχίνου υπάρχουν:


Έργα υπό εκτέλεση

Η οργάνωση της Ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης του Κέντρου.

 

[Κεντρική Σελίδα]  [Περιεχόμενα] 
[Σύσταση Διοίκηση]  [Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο]  [Καταστατικό - Στόχοι] [Εγκαταστάσεις] [Χορηγίες - Δωρεές] [Εκδόσεις] [Κήπος Ελληνικής Παιδείας και Πολιτισμού]
[Εκδηλώσεις] [Ιστορικός Ροδόκηπος] [Αμφιθέατρο "Κωστής Δαμιανού"] [Γενεαλογικά Δέντρα Μιτσερού] [Δελτία Τύπου] [Ενδιαφέροντες Κόμβοι] [Συνεργασίες]

© Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού - webmaster@cfhdf.gr