Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο "Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού"

 

    Η αυτού Θειοτάτη Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα επισκεφθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 το Σχίνο Λουτρακίου για να ευλογήσει το Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού.

    Το Κέντρο Ελληνισμού είναι ένας οργανισμός μη κερδοσκοπικός με δραστηριότητες που κινούνται μέσα στα αυστηρά πλαίσια της εθνικής πολιτικής και της ελληνορθόδοξης θρησκευτικής παράδοσης.

    Στις εγκαταστάσεις του υπάρχει και ο μεγαλύτερος ροδόκηπος των Βαλκανίων με 500 διαφορετικά είδη ρόδων. Εκεί είναι και η έδρα του Ελληνικού Συνδέσμου Φίλων Τριανταφυλλιάς που αποτελεί μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Φίλων των Ρόδων.

    Επειδή η ευαισθησία και δράση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος είναι γνωστή παγκοσμίως, η πρόεδρος της Επιτροπής προστασίας της Φύσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Φίλων των Ρόδων κ. Helga Brichet με την ευκαιρία της επίσκεψης του θα του παραδώσει περγαμηνή σε αναγνώριση του έργου του.

    Παράλληλα ο Ιδρυτής του Κέντρου Ελληνισμού κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου θα του απονείμει την ανωτάτη τιμή του Κέντρου.

 

Επιστροφή

 

[Κεντρική Σελίδα]  [Περιεχόμενα] 
[Σύσταση Διοίκηση]  [Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο]  [Καταστατικό - Στόχοι] [Εγκαταστάσεις] [Χορηγίες - Δωρεές] [Εκδόσεις] [Κήπος Ελληνικής Παιδείας και Πολιτισμού]
[Εκδηλώσεις] [Ιστορικός Ροδόκηπος] [Αμφιθέατρο "Κωστής Δαμιανού"] [Γενεαλογικά Δέντρα Μιτσερού] [Δελτία Τύπου] [Ενδιαφέροντες Κόμβοι] [Συνεργασίες]

© Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού - webmaster@cfhdf.gr