Κυπριακό Πανηγύρι στο "Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού"

 

Στους χώρους του Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού στο Σχίνο Λουτρακίου, διοργανώνεται το Σάββατο 1 Ιουλίου 2000 και ώρα 19:00 παραδοσιακό Κυπριακό Πανηγύρι με την ευκαιρία του εορτασμού των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού.

Το πανηγύρι που διοργανώνεται από το Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού και από το Σπίτι της Κύπρου θα ξεκινήσει με τον εσπερινό στο παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων και θα ακολουθήσουν οι διάφορες άλλες εκδηλώσεις σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:  

  

Η όλη εκδήλωση που θα βιντεοσκοπηθεί, για να αποσταλεί σε ομογενειακές οργανώσεις στο εξωτερικό, έχει σκοπό την προβολή των πανάρχαιων εθίμων και της παράδοσης που διατηρεί αναλλοίωτη ο Κυπριακός Ελληνισμός και με την οποία στηρίζει και τη δυναμική του παρουσία στο εξωτερικό.

Στους χώρους του Κέντρου Ελληνισμού θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις αφιερωμένες σε άλλα μέρη του ελληνισμού, όπως ο Πόντος.

 

Επιστροφή

 

[Κεντρική Σελίδα]  [Περιεχόμενα] 
[Σύσταση Διοίκηση]  [Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο]  [Καταστατικό - Στόχοι] [Εγκαταστάσεις] [Χορηγίες - Δωρεές] [Εκδόσεις] [Κήπος Ελληνικής Παιδείας και Πολιτισμού]
[Εκδηλώσεις] [Ιστορικός Ροδόκηπος] [Αμφιθέατρο "Κωστής Δαμιανού"] [Γενεαλογικά Δέντρα Μιτσερού] [Δελτία Τύπου] [Ενδιαφέροντες Κόμβοι] [Συνεργασίες]

© Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού - webmaster@cfhdf.gr