Από την ομιλία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλου κατά την επίσκεψή του στο “Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού” στο Σχίνο Λουτρακίου

Ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του Αρείου Πάγου επί τιμή Ι. Γρίβας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. κ. Διονύσιος, ο Νομάρχης Κορίνθου κ. Νίκος Ταγαράς και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλος.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλος,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. κ. Διονύσιος, και ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου στην εκκλησία των Αγ. Αναργύρων & Αγ. Παντελεήμονα του “Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού”.

Ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του Αρείου Πάγου επί τιμή Ι. Γρίβας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. κ. Διονύσιος, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλος, ο κ. Περικλής Νεάρχου, η κ. Μάρω Κωνσταντίνου και ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου πρόεδρος του “Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού”.

Ο κ. Γιάννης Γκίκας πρόεδρος της κοινότητας Πισίων, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας κ. Γιώργος Γκιώνης, ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του Αρείου Πάγου επί τιμή κ. Ι. Γρίβας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. κ. Διονύσιος και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλος.

Ο κ. Περικλής Νεάρχου, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλος, ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου και η κ. Μάρω Κωνσταντίνου κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Κήπο Ελληνικής Παιδείας και Πολιτισμού στο “Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού”.

Η κ. Ιφιγένεια Κωνσταντίνου, ο κ. Κώστας Κωνσταντίνου, η μικρή Αιμιλία Κωνσταντίνου, ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου πρόεδρος του “Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού”, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. κ. Διονύσιος. Η φιλαρμονική του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας απέδωσε τιμές κατά την άφιξη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλου καθώς επίσης και κατά τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Η κ. Ιφιγένεια Κωνσταντίνου, ο κ. Κώστας Κωνσταντίνου, ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου πρόεδρος του “Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού”, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. κ. Διονύσιος.

Από την ομιλία του Μακαριώτατου Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλου στο “Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού” στο Σχίνο Λουτρακίου.

Η κ. Μάρω Κωνσταντίνου, ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου πρόεδρος του “Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού”, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. κ. Διονύσιος και ο τ. Πρωθυπουργός και πρόεδρος του Αρείου Πάγου επί τιμή κ. Ι. Γρίβας. Η κ. Αθηνά Κωνσταντίνου, η κ. Ιφιγένεια Κωνσταντίνου, η μικρή Αιμιλία Κωνσταντίνου, ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου πρόεδρος του “Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού” και  ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλος.
Η κα. Βασιλική Γόνη, ο καθηγητής κ. Δημήτριος Γόνης, η καθηγήτρια κ. Πίτσα Γρηγοράκου - Παρνάσου, η καθηγήτρια κ. Αθηνά Σχινά, ο καθηγητής κ. Βλάσιος Τσωτσώνης, η κ. Αικατερίνη Τσωτσώνη, ο καθηγητής κ. Αθανάσιος Παλλιούρας και ο καθηγητής κ. Αλέξης Ορφανός. Η κ. Μάρω Κωνσταντίνου, ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου πρόεδρος του “Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού”, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. κ. Διονύσιος και οι εγγόνες του προέδρου Μαρία και Αιμιλία Κωνσταντίνου.
Ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του Αρείου Πάγου επί τιμή Ι. Γρίβας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. κ. Διονύσιος, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλος και ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου πρόεδρος του “Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού”. Ο ανδριάντας του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου μετά τα αποκαλυπτήρια από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλο.

Η κ. Ορθοδοξία Μεσσαρίτη, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Οικονόμου Γενικός Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Μακαριώτατος  Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλος και η κ. Μάρω Κωνσταντίνου. Γενικό πλάνο της ομιλίας του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλου στην εκδήλωση του “Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού” στο Σχίνο Λουτρακίου.
Εν αναμονή της αφίξεως του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλου στο “Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού” στο Σχίνο Λουτρακίου Από την άφιξη του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλου στο “Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού” στο Σχίνο Λουτρακίου.
 
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Χριστόδουλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. κ. Διονύσιος, και ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου πρόεδρος του “Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού”.  

 

Επιστροφή

 

[Κεντρική Σελίδα]  [Περιεχόμενα] 
[Σύσταση Διοίκηση]  [Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο]  [Καταστατικό - Στόχοι] [Εγκαταστάσεις] [Χορηγίες - Δωρεές] [Εκδόσεις] [Κήπος Ελληνικής Παιδείας και Πολιτισμού]
[Εκδηλώσεις] [Ιστορικός Ροδόκηπος] [Αμφιθέατρο "Κωστής Δαμιανού"] [Γενεαλογικά Δέντρα Μιτσερού] [Δελτία Τύπου] [Ενδιαφέροντες Κόμβοι] [Συνεργασίες]

© Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού - webmaster@cfhdf.gr