Ο Ιδρυτής του Κέντρου Ελληνισμού κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου και η σύζυγός του κα Μάρω Κωνσταντίνου περιμένοντας τους επισκέπτες.

Ο κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος πρόεδρος της Ένωσης Μεταφορών Λευκωσίας, ο κ. Γεώργιος Κόρκας, ο κ Παναγιώτης Μάρκελλος πρόεδρος του ΚΤΕΛ Λουτρακίου και ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου.

Από την άφιξη του υπουργού εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργου Ιακώβου. Διακρίνονται μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας κ. Παύλος Παύλου, ο υπουργός εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργος Ιακώβου, ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου, ο κ. Περικλής Νεάρχου, η βουλευτής Αθηνά Κόρκα - Κώνστα και η κα. Μάρω Κωνσταντίνου.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Μιχάλης Ζαμπέλας, ο τέως Ευρωβουλευτής κ. Παύλος Σαρλής, ο υπουργός εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Ιακώβου, και ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου.

Ο κ.  Δαμιανός Κωνσταντίνου, ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργος Γεωργής, ο υπουργός εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργιος Ιακώβου, ο κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος πρόεδρος της Ένωσης Μεταφορών Λευκωσίας και ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας κ. Παύλος Παύλου.

Ο υπουργός εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργιος Ιακώβου, ο κ.  Δαμιανός Κωνσταντίνου, και οι εφοπλιστές κ. Τρύφωνας Κέρδος και κ. Μιχάλης Τεριακίδης

Ο κ.  Δαμιανός Κωνσταντίνου, ο υπουργός εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργιος Ιακώβου, ο πρέσβης της Κύπρου κ. Γιώργος Γεωργής, και ο κ. Ευγένιος Ροσσίδης πρόεδρος του American Hellenic Institute. Από την επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργου Ιακώβου στον Ιερό ναό του ιδρύματος, του Αγίου Παντελεήμονος - Αγ. Αναργύρων.

Ο υπουργός εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργος Ιακώβου, ο κ. Περικλής Νεάρχου, ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας κ. Παύλος Παύλου, και η κα. Μάρω Κωνσταντίνου.

Ο πρέσβης της Κύπρου κ. Γιώργος Γεωργής, η κα. Μαρία Πρωτόπαπα αντιδήμαρχος Λουτρακίου, η  βουλευτής κα. Αθηνά Κόρκα-Κώνστα, ο γλύπτης που φιλοτέχνησε τις προτομές κ. Γεώργιος Ρούσσης, ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου, ο φιλόλογος και ιστορικός κ. Περικλής Νεάρχου και ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Μιχάλης Ζαμπέλας.

Ο διοικητής Λουτρακίου κ. Ιωάννης Καζαμίας, ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου, ο υπουργός εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργος Ιακώβου, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Μιχάλης Ζαμπέλας, και ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας κ. Παύλος Παύλου. Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αθηναίου Στρατηγού, Ναυάρχου και επιφανέστατου πολιτικού ανδρός Κίμωνος από τον υπουργό εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργο Ιακώβου. Παρακολουθεί ο Ιδρυτής του Κέντρου Ελληνισμού κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου.

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του βασιλέως της Αρχαίας Σαλαμίνος της Κύπρου Ευαγόρα Α΄ από τον υπουργό εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργο Ιακώβου. Παρακολουθούν  μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Μιχάλης Ζαμπέλας και ο Ιδρυτής του Κέντρου Ελληνισμού κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου. Ο Διαγωνισμός του "Ολισθηρού Ιστού".

 

Επιστροφή

 

[Κεντρική Σελίδα]  [Περιεχόμενα] 
[Σύσταση Διοίκηση]  [Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο]  [Καταστατικό - Στόχοι] [Εγκαταστάσεις] [Χορηγίες - Δωρεές] [Εκδόσεις] [Κήπος Ελληνικής Παιδείας και Πολιτισμού]
[Εκδηλώσεις] [Ιστορικός Ροδόκηπος] [Αμφιθέατρο "Κωστής Δαμιανού"] [Γενεαλογικά Δέντρα Μιτσερού] [Δελτία Τύπου] [Ενδιαφέροντες Κόμβοι] [Συνεργασίες]

© Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού - webmaster@cfhdf.gr