Ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Αναστάσιος Χωρέμης, ο Ιδρυτής του Κέντρου Ελληνισμού κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας κ. Παύλος Παύλου, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργος Γεωργής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου - Περαχώρας κ. Παναγιώτης Σπανός, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Μιχάλης Ζαμπέλας και η σύζυγος του κα. Λουκία Ζαμπέλα, ο Γενικός Γραμματέας  του Υπουργικού Συμβουλίου Κύπρου κ. Ανδρέας Μολέσκης και  η σύζυγος του.

 Ο σκηνοθέτης κ. Μιχάλης Κακογιάννης και ο Ιδρυτής του Κέντρου Ελληνισμού 
κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου.

Ο τ. Πρωθυπουργός και Πρόεδρος Αρείου Πάγου επί τιμή κ. Ιωάννης Γρίβας με τον κ. και την κα. Δαμιανού Κωνσταντίνου.

Ο καθηγητής κ. Ανδρέας Βοσκός και ο τ. Πρωθυπουργός και Πρόεδρος Αρείου Πάγου επί τιμή κ. Ιωάννης Γρίβας.

Στο βήμα ο καθηγητής κ. Ανδρέας Βοσκός.  Καθήμενοι ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργος Γεωργής, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Μιχάλης Ζαμπέλας και ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου.

Στο βήμα ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Αναστάσιος Χωρέμης, καθήμενοι, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργος Γεωργής, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Μιχάλης Ζαμπέλας και ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου.

Η σύζυγος του Δημάρχου Λευκωσίας κα. Λουκία Ζαμπέλα, ο Ιδρυτής του Κέντρου Ελληνισμού κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργος Γεωργής, ο τέως Ευρωβουλευτής κ. Παύλος Σαρλής.

Ο τ. Πρωθυπουργός και Πρόεδρος Αρείου Πάγου επί τιμή κ. Ιωάννης Γρίβας εν μέσω του κ. Δαμιανού και της κας. Μάρως Κωνσταντίνου.

Η σύζυγος του Δημάρχου Λευκωσίας κα. Λουκία Ζαμπέλα, ο κ. Ανδρέας Νικάνδρου, ο Ιδρυτής του Κέντρου Ελληνισμού κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου, η κα. Φιφή Νικάνδρου και ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Μιχάλης Ζαμπέλας.

Ο τ. Πρωθυπουργός και Πρόεδρος Αρείου Πάγου επί τιμή κ. Ιωάννης Γρίβας, ο Ιδρυτής του Κέντρου Ελληνισμού κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας κ. Παύλος Παύλου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου - Περαχώρας κ. Παναγιώτης Σπανός.

Ο Ιδρυτής του Κέντρου Ελληνισμού κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Μιχάλης Ζαμπέλας και ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας κ. Παύλος Παύλου. Ο εκδότης κ. Γιάννης Λάμπρου, ο Ιδρυτής του Κέντρου Ελληνισμού κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου και ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Αναστάσιος Χωρέμης.

Χορευτικό στιγμιότυπο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περαχώρας. Χορευτικό στιγμιότυπο από το Κυπριακό Πολιτιστικό Όμιλο «Αράδιππος».

Ο σκηνοθέτης κ. Μιχάλης Κακογιάννης με την εγγονή του κ. Δαμιανού Κωνσταντίνου δεσποινίδα Μαίρη Κωνσταντίνου.

Χορευτικές φιγούρες του Κυπριακού Πολιτιστικού Ομίλου «Αράδιππος».

 

Διαγωνισμός Ολισθηρού Ιστού.

 

Επιστροφή

 

[Κεντρική Σελίδα]  [Περιεχόμενα] 
[Σύσταση Διοίκηση]  [Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο]  [Καταστατικό - Στόχοι] [Εγκαταστάσεις] [Χορηγίες - Δωρεές] [Εκδόσεις] [Κήπος Ελληνικής Παιδείας και Πολιτισμού]
[Εκδηλώσεις] [Ιστορικός Ροδόκηπος] [Αμφιθέατρο "Κωστής Δαμιανού"] [Γενεαλογικά Δέντρα Μιτσερού] [Δελτία Τύπου] [Ενδιαφέροντες Κόμβοι] [Συνεργασίες]

© Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού - webmaster@cfhdf.gr